Ahlsell utsedd till Årets Leverantör 2014 av Tesab-kedjan

Publicerad: 28 Jan 2015
Företagen i Tesab-kedjan har utsett Ahlsell till Årets Leverantör 2014. Prisutdelningen skedde i samband med kedjans Leverantörsdagar, som ägde rum på Infra City i Upplands Väsby den 26-27 januari.

Leverantörsdagarna arrangerades för andra gången, senast var för två år sedan, men det var första gången som Årets Leverantör utsågs. Under måndagen den 26 januari hölls prisutdelningen och det var Ahlsell som fick motta priset utav Inköpsrådet i Tesab.

Motiveringen löd:

”En god och långvarig relation med utveckling och kunden i fokus, tillförlitlighet i offerter, priser och leveranser. Genom att arbeta i ett kvalitets- och miljösystem så garanteras inte bara de legala kraven utan även en professionell hantering i valet av leverantör/produkt till leverans av material och faktura. I en hårdnande konkurrens på marknaden visar Ahlsell att det är möjligt att vara ett lönsamt företag som ytterligare förstärker Tesab-kedjans förtroende.”

I bedömningsprocessen har Tesab-kedjan satt upp urvalskriterier som t ex att leverantören skall ha varit produktleverantör till Tesab i minst 12 månader innan mätning sker, minst hälften av medlemmarna ska dessutom ha köpt något under denna period. Vidare ska den samlade inköpsvolymen från företagen i Tesab-kedjan ha uppgått till minst 500 000 kr. Företagen som uppfyllt kraven har sedan betygssatts av de enskilda företagen i gruppen avseende faktorer som bl a kundrelation, relationsbyggande, reklamationshantering och leveranssäkerhet.

På bilden: Peter Öberg, Tony Benfari och Johan Björn från Ahlsell

Annons
Din ort
Mitsubishi AQS
  • Ny annons
  • Kylma
  • Bravida
  • Ahlsell
  • Fastighetsmässan
  • knapp
  • AQS Produkter

Redaktionen

Gustavslundsvägen 135, 6 tr
167 51 Bromma

Tel +46 (0)8 512 54 950
E-post: info@skvp.se